Sunday, 12 January 2020

Sewa PA Sound System Rental Kuala Lumpur Selangor Negeri Sembilan
Kami  Sanira Sound System menyediakan perkhidmatan PA System untuk pelbagai majlis seperti #majlispernikahan #majlisperkahwinan #majlispertunangan #majlismakanmalam #majlisharijadi #majlispenyampaianhadiah #harikeluarga #ceramah #taklimat #harisukan #sukaneka #senamrobik #exhibition #exposition #annualdinner #alumni #convocationday #graduationday #openingceremony #openhouse #shoppingcomplex #buskers #miniconcert dan pelbagai majlis lain mengikut keperluan anda.

Kami menggunakan peralatan audio premium yang berkualiti seperti Turbosound, Electro Voice, RCF, Yamaha dan Behringer bagi memastikan kualiti bunyi yang optimum yang pastinya akan menambahkan kerancakkan dan kemeriahan majlis.

Kami juga menyediakan peralatan-peralatan lain untuk disewa seperti portable PA System, projector & screen, LED TV, wireless microphone, lightings, pentas, kanopi, walkie talkie, rostrum dan juga set karaoke.

Kami menawarkan harga mengikut kesesuaian majlis dan yang penting mengikut bajet anda. Kos pengangkutan adalah percuma di Bangi, Putrajaya, Kajang dan kawasan sekitar yang berdekatan.

Syarikat berdaftar dengan SSM dan juga MOF (mempunyai eP). Agensi kerajaan boleh menggunakan pesanan tempatan (LO)

Bagi melihat gambar-gambar events sebelum ini, sila lawat dan like sekali FB kami www.facebook.com/sanirasoundsystem/

Harga bermula RM150No comments:

Post a comment